Redovisningsassistent till Pricer

Stockholm
Application deadline 2021-06-07

Pricer rekryterar nu en nyfiken, noggrann och ansvarstagande person till tjänsten som Redovisningsassistent hos Pricer. I denna roll kommer du bli en del av redovisningsteamet på huvudkontoret som är placerat centralt nära Stockholms Centralstation i ljusa och moderna lokaler. Du kommer i rollen att ha huvudansvaret för leverantörsreskontran i det svenska moderbolaget och arbeta tätt med dina kollegor i redovisningsteamet.

Vi intervjuar kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag! 

Arbetsuppgifter

 • Ansvara för hantering av leverantörsfakturor från ankomstregistrering till betalning.
 • Underhålla attest- och flödesstruktur i fakturahanteringssystemet.
 • Hantera daglig kontakt med leverantörer vid ofullständiga och obetalda fakturor samt med medarbetare i organisationen.
 • Göra kontoavstämningar och sammanställningar vid månadsbokslut.
 • Hantering av administrativa arbetsuppgifter som bland annat reseräkningar och banktransaktioner.
 • Framtagande och avstämningar av underlag för tull och moms.
 • Bidra till en effektivare och mer digitaliserad arbetsprocess. 

Erfarenhet

Vi söker dig som har tidigare minst tre års erfarenhet av att arbeta med bokslut och leverantörsreskontra och trivs i en kvalificerad roll med ett helhetsansvar för leverantörskontraflödet. Du är gymnasieekonom, YH-utbildad ekonom eller motsvarande. Det är meriterande om du har praktisk erfarenhet av att ha arbetat i ERP-systemet Jeeves. Du uttrycker dig väl på både svenska och engelska, i såväl muntlig som skriftlig kommunikation. 

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och tror att du som person är kommunikativ, driven och noggrann. Du har ett serviceinriktat tillvägagångssätt och du tar gärna initiativ och försöker att hitta lösningar. Vidare är du kvalitetsmedveten och ansvarfull i ditt arbete. Vi ser vi gärna att du är en teamplayer och en doer som får saker att bli gjorda. 

Om Pricer

Pricer tillverkar världens mest tillförlitliga system med elektroniska hyllkantsetiketter (ESL) som hjälper detaljhandlare över hela världen att lösa de viktiga utmaningar som den moderna detaljhandeln ställer på butiken. Med hjälp av Pricers digitala lösningar optimeras personalintensiva processer, prisinformation säkerställs och köpupplevelsen för konsumenten förbättras. 

Med 200 miljoner installerade etiketter i 17 000 installationer gjorda i fler än 60 länder är Pricer världsledande inom digitala lösningar inom detaljhandeln. 

I många år har Pricers idéer, teknik och medarbetare förändrat hur dagligvaruhandeln arbetar och förvandlat en hel bransch. Pricer är idag den enda leverantören med optisk trådlös kommunikation, vilket ger ett skalbart och pålitligt system som inte störs av andra wifi-system. Dessutom har Pricers etiketter en branschledande batteriprestanda med betydligt mindre energiförbrukning än andra kommunikationssystem trots att snabbhet och flexibilitet bibehålls.

Pricers kunder utgörs idag främst av dagligvaruhandel, byggvaruhandel, elektronikkedjor samt apotek. Kundernas behov och konsumenternas önskemål är grunden i Pricers innovativa och hållbara lösningar. 

Pricer grundades 1991 i Sverige och bolagets B-aktie är börsnoterad på Nasdaq Stockholm Mid Cap.

Thank you for your application! Application submit failed, please try again Apply quick and easy

Please provide your first name.
Please provide your last name.
Please provide a valid e-mail.
Please provide your phone number.
Please provide an answer.
Please provide an answer.
Drop your documents here or click
Attached document are not valid
  The file size cannot exceed 10 MB
  Please send the documents in PDF or Word format.
  Please approve the Privacy Policy.

   

  5 %